NODIG: 
Voor de chocolade taart:

127 gbloem
5eieren 
50 mlwater
2 elcacao
1 zkvanillesuiker
42 gmaizena

Voor de frosting:

100 gpoedersuiker
150 groomkaas
100 gboter (zacht)

Voor decoratie:

375 gframbozen die je zelf hebt gekweekt :) 
 poedersuiker
 (eigengemaakte) frambozenjam

Extra nodig:

1springvorm van 20 cm doorsnede
 bakpapier

BEREIDING:
1  Meng de bloem, water, vanillesuiker, cacao en maizena door elkaar. Meng de eieren in het beslag één voor één. Daarna nog 8 minuten op lage stand mengen.
Elektrische oven: 160°C
Heteluchtoven: 140°C
Baktijd: 30 - 35 Min.

2 Laat de taartbodem op een rooster helemaal afkoelen.

3 Frosting maken:
Maak de frosting door eerst de boter met de poedersuiker te mixen op een lage snelheid. Voeg de roomkaas toe en mix op gemiddelde snelheid tot de frosting mooi luchtig is en iets dikker is dan vla. Mix niet te lang, dan kan de frosting te dun worden.

4 Snijd de taart horizontaal doormidden. Leg de bodem op een bord en spatel daar de helft van de frosting op. Begin in het midden en werk voorzichtig naar buiten toe. Voor extra frambozensmaak kan je hier wat (eigengemaakte) frambozenjam toevoegen, zorg dat dit niet dicht bij de randen komt. 

5 Duw af en toe wat frosting "over de rand" zodat die mooi van de taart af kan druipen. Leg een mooie laag frambozen op de frosting en bestrooi met poedersuiker.

6 Leg de tweede helft er boven op en spatel daar de rest van de frosting over op dezelfde manier als de eerste bodem. Bedek de kersttaart met frambozen, leg er nog wat extra frambozen omheen en bestrooi met poedersuiker.

CHECK HIER OF WIJ GRATIS BIJ U BEZORGEN!

Aanbieding deze week; 

Appel 'Elstar' kweken op uw terras of tuin!

 

Aanbieding

Appel 'Elstar' XL € 19,99 € 15,99
© 2017 - 2018 Fruitkweken.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel